H

H

söndag 19 juli 2015

Rosor och pioner...


Vilken sommar... Missnöjet över vädret växer, det är på allas läppar, "Var är värmen??". När man som vi har en bebis hemma i huset är det inte bara nackdelar med svalare väder, vi kan vara ute utan att det blir för varmt och soligt och det är svalt på nätterna när liten ska sova. 
Att det har regnat en del är för en trädgårdsnörd som mig inte heller så dumt, man behöver ju inte vattna ;). Men..... Alla häftiga skyfall har lett till att de flesta rosor och pioner har regnat sönder eller blivit bruna. Inte så kul. Men de var fantastiskt fina för ett par veckor sedan, och här kommer massor av bilder som bevis!



Den underbara rosa klätterrosen som är med på många bilder i det här inlägget är `Constance Spry´. Efter den milda vintern har den här rosen varit superfin!



Blött...



Den vita luktpionen `Duchesse de Nemours´ doftar underbart! 







Den vita rosen ´Alba Maxima´ är en hatkärlek, men när den blommar är
den fantastiskt fin!



Vit pion omringad av vita rosor...



























Pion `Sarah Bernard´...




Sarah och Constance i en omfamning...































Schersminen har blommat över...



Krollilja, en ståtlig snygging!











Pergolan i överflöd av grönska och blommor...



Stjärnflocka i vitt...



























Finaste lillprinsen!























Det finaste man kan tänka sig <3!!



En guldbagge har landat i paradiset...







Den fina flädern `Black lace´


I helgen har vi haft besök från våra härliga vänner från västkusten! Så kul att träffas och ännu bättre att vi snart ses igen då vi ska ner på semester och hälsa på om ett par veckor :)!!

Nu väntar andra veckan med jobb för mig, jag kör gästspel på jobbet en kort tid som semestervikarie. Det har varit riktigt kul att jobba, komma hemifrån ett slag och göra något annat. nu blir det en fullspäckad vecka med jobb sex dagar av sju, det innebär att jag inte kommer hinna med trädgården på ytterligare ett tag. Hoppas på lite mer tid till både hästarna och trädgården längre fram!



Hoppas Ni kan njuta av sommaren oavsett väder ;)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar