H

H

lördag 25 september 2010

Favorit butiken!

I morse vaknade jag med halsont! Kände redan igår kväll att det var rossligt i halsen, men hoppades att det skulle gå över... Så det blev inte någon kräftskiva hos kompisarna ikväll för vår del, såååå tråkigt!!! 
Regnat har det gjort idag också, och då gick det inte att fotografera hästarna heller...
Som lite plåster på såren så åkte mamma, Edvin och jag till en av mina favoritbutiker, Biskopsgården i Bälinge! Det är en fantastisk liten butik, med möbler och inredning i lantlig stil.

Här inne finns ett litet himmelrike!
Mitt emot Bälinge kyrka
Här skulle jag kunna shoppa upp många tusenlappar, men då jag är mammaledig blir det mest en tripp för inspiration. Men något fick jag med mig hem! Jag köpte en ljus slinga och så här gjorde jag med den...



Mysljus!
Den åkte upp runt spegeln inne i matrummet, och skänker lite välbehövligt mysljus! Lamporna är formade som små blommor, så de känns användbara året om.



Här kommer en bild på mina fina lyktor (köpte två stycken) som jag köpte förra gången jag var på biskopsgården. De sitter ute i pergolan.



Om du bor i närheten så rekommenderar jag verkligen att Du tar en tur till Bälinge och Biskopsgården! Du har även butikens blogg här på mina bloggfavoriter, gå in och kika där!
Nu ska vi laga lite mat här hemma, sen blir det nog mys i soffan resten av kvällen!
Trevlig lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar