H

H

onsdag 6 oktober 2010

Badrumsdrömmar...

Idag tänkte jag visa lite bilder på ett av våra rum som vi renoverat, det var det första rummet vi började med när vi flyttade hit. Då det bara fanns en liten toalett nere, och en toalett med badkar uppe, och båda rummen var i mycket dåligt skick så var ett nytt badrum högsta prioritet! Efter en del planering kom vi fram till att göra ett större badrum av ett tidigare sovrum på bottenplan. Det här var inte något projekt som gick fort att göra, helt färdiga var vi inte förens cirka 3 år efter starten! Vi renoverade i omgångar, när tid och pengar till material fanns, och då tar det låååång tid!

Här kommer lite bilder på hur det såg ut innan vi började, och under första delen av renoveringen...

Ett långsmalt sovrum, med ett fönster, mörkt och tråkigt!
En dörr till biblioteket, som vi senare satt igen,
och hörnet där duschen står idag...
Från sovrummet, via en liten "garderob" ut till stora hallen.
Den lilla "garderoben". Idag står toaletten och handfatet här...
Fräck tapet i garderoben, som tyvärr gav en mycket mörk och murrig känsla!
Två små garderober...
Garderoberna har rivits ut, idag har vi en ny förvaringsvägg här.
En hög med ut rivet golv!
Snyggt golv!
När jag tittar på bilderna kan jag inte fatta att vi lyckades göra om utrymmet till ett badrum, vi har lagt ner såååå mycket jobb på det här, ett projekt som verkligen har innehållit både blod, svett och några tårar! Men när ett renoverings projekt får ta tid så hinner man också med att känna efter hur man verkligen vill ha det, och vi blev mycket nöjda med resultatet!
Jag tänkte göra en liten "cliffhanger" och visa bilder från det färdiga badrummet imorgon, måste fotografera lite ikväll då jag inte hade några fina bilder att lägga upp. Hoppas att ni som inte sett det färdiga resultatet tittar in på bloggen imorgon!

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar